Original Sokos Hotel Kimmel

Etsitkö hotellia, joka muun muassa kykenee vakuuttamaan sen keskeisellä paikalla? Sitten tämä hotelli on täydellinen valinta! Nauti mukavuudet lähellä keskustaa. Olipa kyseessä laajamittainen ostos- tai kiertoajelu, täällä kaikki on mahdollista ilman, että sinun on matkustettava pitkiä matkoja.
Majoitus, jossa on hyvä tunnelma

Lisäksi “Original Sokos Hotel Kimmel” punnitsee sen houkutteleva muotoilu, joka alkaa ulkona ja kulkee punaisen kierteen kautta rakennuksen sisätilojen läpi. Vierashuoneet vangitsevat kodikas luonto ja rakastava design. Haluatko nauttia iltapäivästä töiden jälkeen raskaasta kokouksesta tai halutessasi nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ostoksilla – on helppo löytää rauha ja hiljaisuus mukavissa hotellihuoneissa ja päästä eroon stressaavasta työpäivästä! Mutta ei vain huoneiden majoitus jätä mitään toivomisen varaa – tarjotut palvelut myös lupaavat erittäin miellyttävää oleskelua.

Nauti tarjolla olevista mukavuuksista

Nautitko laajan aamiaisen aamulla? Ei ole ongelma, runsas buffetaamiainen takaa hyvää alkavaa päivä. Ja jos sinusta tuntuu siltä, ​​että teet vähän liikuntaa tai et halua menettää päivittäistä urheiluyksikköä edes kaupunkimatkastasi aikana, niin hotellin sisäisen kuntosalin ovet ovat aina avoinna sinulle.