Radisson Blu Hotel Oulu


Harvoin minulla on ollut mahdollisuus päästä niin hyvälle hotellille Oulu. Jo sisäänkäynti oli aivan upea. Tunsin heti kotona. Kaikki oli järjestyksessä. Yksi tarjosi minulle tuoda matkalaukut huoneeseen ja myös huoneet olivat kauniita. Vaikka olisin hieman epäilevä, hotelli Oulu vakuutteli minut kuitenkin. Oman toiveeni täyttäminen oli minulle tärkeä hotelli Oulu lomalla.

Tästä olen oppinut, että todella tärkeät asiat eivät useinkaan ole kaukana. Olen intohimoinen pelaaja. Taulut olivat täsmälleen sellaisia ​​kuin kuvittelin. Ilta on jo suunniteltu houkuttelevasti.

Ja niin ei ole mitään, mitä ei ole olemassa. Kiva uima-allas, ystävällinen vastaanotto sekä siisti aula. Jokainen, joka tulee hotelliin Oulu, tuntuu kotona heti. Ja niin en yksinkertaisesti halua enää jättää joitain asioita enää, kun menen lomalle uudelleen. Jos vain kaikki hotellit olivat kuin hotelli Oulu. Sitten voisin myös nukkua tulevaisuudessa lopulta taas. Koska se oli mitä pidin parhaiten.

Myöhään kassalle. Lisää mukavuutta ei ole tuskin mahdollista. Tunsin uuden henkilön tämän hotellin Oulu vierailun jälkeen. Tietenkin olen varannut jälleen tällä välin, mutta tällä kertaa hyvän ystävän kanssa.

Jotta myös hän voi vakuuttaa itsensä ensiluokkaisesta palvelusta. Ja niin Radisson Blu Hotel Oulu ja sen henkilökunta osuivat härän silmiin. Kaikki oli vain muutaman metrin päässä hotellista Oulu.