Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki

Tämän hotellin ylellisyys alkaa saapumisesta. Olipa sitten joukkoliikennettä tai omaa autoasi, hotellin sijainti on niin ihanteellinen, että mitään vaihtoehtoa ei ole lainkaan. Lisäksi on riittävästi parkkimahdollisuuksia, joten tässä ei ole ongelmia. Jos sitten tulee hotellin sisäänkäynnin aula, yksi nopeasti tietää ylellisyyttä, joka odottaa täällä. Ja tämä vaikutelma ei ole petollinen. Huoneet ovat huippuluokan ja vakuuttavat mielenkiintoisella ja tyylikkäällä kalustuksella. Tilava ja sopii erinomaisesti ehdottoman hyvällä tilalla. Mutta hyvä rentoutuminen sisältää myös hyvän aterian. Myös täällä hotelli on yksinkertaisesti vain top.

Jokaiseen makuun on pannu, joka vakuuttaa täysin ja täysin. Hotellin baarissa on myös mahdollisuus lopettaa ilta rennossa ja viileässä juomassa, kuten cocktaileja. Jälleen kerran hotelli hyvällä paikalla varmistaa kulttuuritarjonta.

Koska se sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla, kaikki tärkeät paikat voidaan saavuttaa hyvin lyhyessä ajassa. Osittain jalka, mutta myös julkisilla kulkuvälineillä. Näin romanttisia iltoja ja perhematkoja voidaan suunnitella optimaalisesti. Niille vierailijoille, jotka tarvitsevat hieman enemmän toimintaa, hotellissa on paljon tarjottavaa.
Hotellin sijaintinsa ja ylellisyytensä ansiosta hotelli tarjoaa paketin, jota et ole koskaan ennen kokenut. Ei tyypillinen loma, mutta todellinen kokemus.