Scandic Julia

Oletko todella “valmis lomalle” uudelleen etsimään hotellia, jossa voit viettää rentouttavia päiviä yksin, kumppanin tai koko perheen kanssa?

Sitten olet tullut oikeaan paikkaan talossamme – Scandic Julia kauniissa Turku. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Toisaalta on tietenkin meidän Turkuhuoneet ja sviitit. Ne ovat kaikki avokätisesti mitoitettuja ja varustettu kaikilla kuviteltavilla mukavuuksilla. Lisäksi ne on sisustettu ja suunnitellut suunnittelijat ja sisustussuunnittelijat kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin. Joten heillä kaikilla on “tietyt asiat”, ja siksi ne ovat täydellinen paikka rentoutua ja “tuntua hyvältä”.

Scandic Julia on myös ravintola, joka on omistettu hyväpalkkaiselle ruokalle. Täällä voit nauttia sekä lounasta ja illallista sydämesi sisältöön. Ne, joilla on jälkikäteen tunne, että he haluavat tehdä jotain heidän hahmolleen, ovat hyvillä käsillä täysin varustetussa kuntosalissa, joka kuuluu meidän runsaaseen wellness-alueeseen ja on tietenkin kaikkien asiakkaiden käytettävissä maksutta.